Der Brockmans Gin feiert den Frühling mit zwei Cocktails, die an die englische Tea Time angelehnt sind. Da ist zum einen der „Brockmans Berry Tea“, der ganz im Zeichen der Jahreszeit mit Elderflower Cordial und roten Beeren sowie entsprechend des Themas mit kühlem Früchtetee daherkommt. Zum anderen beinhaltet das Menü den „Brockmans Forest Gateau Martini“. Für diesen Drink lieferte die Schwarzwälder Kirschtorte die Inspiration.
1 part Brockmans Gin
½ part Elderflower Cordial
¾ part Red Berry Puree
½ part Lemon Juice
Chilled Red Berry Tea
Zubereitung: Shake all ingredients except the tea with ice. Strain into a Collins glass with fresh ice. Top with tea and stir. Garnish with crushed ice, a long thin slice of cucumber, a blackberry and a small sprig of mint.
1 part Brockmans Gin
1 part Dark Chocolate liquor
¾ part Fraise de Bois
3 fresh raspberries
Zubereitung: Combine all ingredients into a shaker with ice. Double strain into a chilled martini glass and garnish with grated dark chocolate shavings.
„Brockmans is known for its distinctive combination of blueberry, blackberry, coriander and bitter-sweet Valencia orange peel flavors“, sagte Brockmans Director und Mitgründer Bob Fowkes. „Its distinct flavor profile offers a unique taste twist to classic gin cocktails loved the world over, but we also like to suggest new and exciting serves to highlight just how deliciously smooth and versatile our gin is.“
Quelle: Brockmans Gin





